top of page

Takk til alle vi får gleden av å glede.

Takk for gode ord og omtale.

Takk for bilder.

CD release Stopp Pressen

11.11.2017

Stinn brakke!
Hvem skulle trodd at dette plateslippet skulle bli en så durabelig fest med så mange flotte folk...Tusen Takk alle sammen for at dere var med å gjøre sleppet vårt til en slik fest. 

Takk til alle som har vært med på å lage CD'n: 
Produsent: Slavcho Robertov Slaveykov.
Medprodusent og lydtekniker: Herman Hassel.
Ass.lydtekniker: Svenn Kvelstad.
Cover art/design: Tomas Drefvelin
Cover layout: Sven Vidar Stenhammer.

RoxDaddy Records: Sven Vidar Stenhammer.

Vert på Stopp Pressen: Jan Willy Hagen 
Foto: Hilde Aradia Holten
Manager: Wenche Wangsmo

Takk til alle som kom, vi digger dere!

Lillehammer Bryggeri

 

9.4.2016

 

Når Powersection er på sitt absolutt musikalske beste og connecter til de grader med et kresent og musikkelskende publikum, og lyden i tillegg er utsøkt - da skapes det magi. Når det i tillegg ble humor på høyt nivå med en utagerende saxofonist som var høyt og lavt og en organist som kast seg ut i dansen med bassisten , runget latteren til tide i disse svært spesielle bryggerilokalen. Alle ville at kvelden skulle vare evig, og det ble da også tidenes lengste konsert! Det er vanskelig å finne ord for å beskrive denne kvelden, det er bare å gjenta seg selv: En magisk aften for oss alle på Lillehammer Bryggeri! Takk for oss, vi gleder oss allerede til neste besøk.

Stopp Pressen, Oslo

 

7.11.2015

 

Takk  for nok en strålende lørdag ettermiddag på Pressa. Jeg som oppholder meg et eller annet sted midt i mellom føler meg ydmykt takknemlig for å få lov til å både representere Powersection og samtidig motta varmen og gleden fra alle dere fine folkene som kommer på konsertene våre. Og tusen takk til Coco Rouzier som gjestesang på to låter med sin fantastiske stemme. Tusen tusen takk.

Elvebyen Bluesklubb, Buddy i Drammen

 

26.9.2015

Stopp Pressen i Oslo

 

5.9.2015

 

 

 

Javisst leverte gutta, og fikk tilbake fra et entusiastisk publikum - for en ettermiddag dette ble! Tusen takk til hver og en av dere som hjalp til med å løfte taket på Pressa i går.

Røyken Bluesklubb, Sekkefabrikken

 

29.8.2015

 

 

 

En strålende gig i Slemmestad. Sekkefabrikken er et artig lokale, Røyken Bluesklubb er proff - og med et lyttende og tilstedeværende publikum kan man ikke ønske seg mer. Tusen takk for oss

Nordsia Delta Bluesfestival 

 

13.6.2015

 

 

 

 

Vi koste oss på Hønefoss i år også, med masse god musikk og mange herlige folk. 

Spesielt Tusen Takk til Randi og Åge som drar igang dette. 

Romsåsdagen

 

7.6.2015

 

Sola skinner og folket koser seg i Svarttjernparken denne søndagen, barna leker både på land og til vanns, mens noen får padle i Romsåsspeidernes kano. Det var grilling, is og brus til litt utpå kvelden. Og selv om sola forsvant og kald vind tok over, så gjorde Powersection en super jobb med å holde oss varme med fengende musikk. 

Markensblues i Kongsvinger

 

8.5.2015

 

For ei flott Markensblueshelg vi har hatt i Kongsvinger. Vi takker for oss og gleder oss over mange flott tilbakemeldinger! We'll be back Vinger Blues & Soul Club 

Stopp Pressen i Oslo
31 januar 2015
 

Vi er så utrolig ydmyke og priviligerte. Har ikke ord for å beskrive gårdagens konsertopplevelse fra vår "hjemmebane" Stopp Pressen Scene. Det å se et hav av lykkelige og hjertegode musikkelskere som løfter oss fra låt til låt, det gjør noe med oss... Publikumsrekord attpåtil. Fortsett gjerne med det, kjære venner. Vi lover å levere, hver gang!

Kafe K i Porsgrunn
23 januar 2015
 
 
"Tusen takk Powersection for en forrykende konsert hos oss i Grenland Blues & Roots Klubb!! Helt rått! Og dere kom med den ene gjesteartisten etter den andre, Gro Rånman, Tron Taalesen og Tommy Larsen. Til tider var det 9 personer på scenen. Konserten varte til over kl. 01:00, og enda ville ikke folk slippe de av scenen. Det var trampeklapp, plystring og rop om "Mer! Mer! Mer!", og det fikk de. Vi ønsker dere masse lykke til videre med konserter. Bluesklem fra oss i GBRK "
Kulturpuben i Lillestrøm

13 desember 2014 


Takk til Skedsmo Bluesklubb, takk til gutta "mine" i Powersection og ikke minst tusen takk til publikum som løftet taket på Kulturpuben i Lillestrøm!

 
Baracoa i Asker

2 juledag 2014

 

Nok en jublende juleblues gjennomført for Asker Blues - kan vi kalle dette gjensidig musikalsk kjærlighet kanskje? Takk for oss, vi kommer plutselig tilbake

bottom of page