top of page

Presse

Presseskriv:
Powersection Trond Graff, keyboard Jan «Pastor» Stenmo, gitar, vokal Stein Ruud, trommer Jan Willy Nomerstad, bass, vokal Erik «E-Flat» Bentsen, sax, vokal Geir Finnstun, vokal, akustisk gitar, munnspill, munnharpe
Powersection er et blues-rock band med base i Oslo og Hedmark.
Her får du et band som er viden kjent bade for sin spilleglede og profesjonalitet.
De fleste i bandet har fortid som heltids musikere og har hver for seg vært med på å sette avtrykk i norsk musikkliv.

Som Powersection har de holdt på i mer enn 20 år, og etter mange år som et rent coverband, ruller det nå egne låter ut av ermene, for å ikke si ut av instrumentene.

Derfor var det ikke en dag for tidlig at det kom et album høsten 2017. «Mr.Bartender» er utgitt på RoxDaddy Records, og spilt inn i Oslo med produsentene Slavcho Robertov Slaveykov og Hermann Hassel.

I etterkant av albumet fulgte en jubileumsturné, der flere nye bluesklubber ble besøkt, det var godord overalt og nye bla-vennskap ble skapt. Så tro ikke et øyeblikk at disse kreative gledessprederne, like over middagshøyden, har tenkt å forlate manesjen før siste lys er slukka.

Nei de kjører på som aldri før, snekrer nytt materiale og dukker plutselig opp på en scene nær deg.

Du advares dog om at en konsert med Powersection kan være sterkt avhengighetsskapende!

Eller som plateanmelderen i «Bluesnews» så treffende oppsummerte: «Det er som sagt ingen grunn til a gå videre til en annen bar eller klubbscene om du skulle ramle over Powersection live, for det er ikke tvil om at de kommer til a gjøre deg i godt humør med sitt handverk!»

20. års Jubileumsalbum ble sluppet 11.november 2017

 

Sjekk mere om "gutta" på deres Facebookgruppe.

 

Management og booking:

WeWa, Tlf. 95854846, wwangsmo@gmail.com

bottom of page